Κέντρο Ξένων Γλωσσών D.A. Studies

Η επιτυχία είναι εγγυημένη!

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών D.A. Studies, δραστηριοποιείται στην εκμάθηση των ξένων γλωσσών εδώ και 10 χρόνια και ξεχωρίζει για το εκπαιδευτικό του πρόγραμμα, που βασίζεται στους έμπειρους καθηγητές και τη χρήση πολυμέσων και διαδραστικών πινάκων (Interactive White Boards). Η μεθοδολογία μας αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία των σπουδαστών μας στις εξετάσεις, όπου όλα αυτά τα χρόνια οι συμμετέχοντές μας έχουν πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας.

Η πολυετής μας παρουσία στον χώρο, οι έμπειροι καθηγητές μας και τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα που διαθέτουμε, μας δίνουν τη σιγουριά ότι ο σπουδαστής μαθαίνει να μιλά, να εκφράζεται και να σκέφτεται πάνω στην ξένη γλώσσα της επιλογής του, με απόλυτη επιτυχία.

Όλοι οι καθηγητές μας είναι έμπειροι φιλόλογοι και οργανώνουν το μάθημα κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι ενδιαφέρον, διασκεδαστικό, γρήγορο αλλά κυρίως ουσιαστικό. Τόσο οι ευρύχωρες, μοντέρνες αίθουσές μας, όσο και το γεγονός ότι δημιουργούμε αυστηρά ολιγομελή τμήματα έως 10 ατόμων, μας επιτρέπουν απόλυτη ευελιξία, ταχύτητα και ομοιογενή διαμόρφωση τάξεων.

Η διαδικασία της μάθησης συμπληρώνεται με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προετοιμασίας για τις εξετάσεις, με συχνά τεστ προσομοίωσης, γραπτών αλλά και προφορικών εξετάσεων, με την βοήθεια ειδικού από το Λονδίνο!

Στα D.A Studies η επιτυχία είναι εγγυημένη!

Οι Εγκαταστάσεις μας

Η τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης!

Οι εγκαταστάσεις ενός σχολείου  παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαδικασία της μάθησης και στην ψυχολογία των μαθητών, για αυτό και στα D.A Studies έχουμε δημιουργήσει ένα άνετο και σύγχρονο περιβάλλον.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών D.A. Studies διαθέτει τρεις μοντέρνες και ευρύχωρες αίθουσες, άρτια εξοπλισμένες με διαδραστικούς πίνακες και όλα τα απαραίτητα μέσα τεχνολογίας!

Όλες οι αίθουσες μας αλλά και οι κοινόχρηστοι χώροι έχουν δυνατότητα σύνδεσης στο internet με Wi-Fi. Επιπλέον οι αίθουσες μας είναι φωτεινές και όμορφα διακοσμημένες με τις χειροτεχνίες των μικρών μας μαθητών, που αποτελούν μέρος της εκπαιδευτικής μας διαδικασίας!

Στον χώρο μας λειτουργεί επίσης δανειστική βιβλιοθήκη με συλλογή βιβλίων από όλα τα επίπεδα,  που βρίσκεται στην διάθεση όλων των μαθητών!

Όλα αυτά φέρνουν τους μαθητές μας σε επαφή με την κουλτούρα και τον πολιτισμό της κάθε γλώσσας προσφέροντάς τους μια ολιστική εμπειρία βιωματικής μάθησης.