Κέντρο Ξένων Γλωσσών D.A Studies

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών D.A Studies ιδρύθηκε το 2009 στην πόλη της Ξάνθης στοχεύοντας να προσφέρει στους σπουδαστές του ένα χρήσιμο εργαλείο, ένα όραμα στη γνώση. Σκοπός μας είναι να διδάσκουμε την ξένη γλώσσα ως τρόπο επικοινωνίας, να κάνουμε τη διαδικασία μάθησης ευχάριστη και να βοηθούμε τους σπουδαστές μας να επιτυγχάνουν στις εξετάσεις πιστοποίησης.
Με γνώμονα την πολυετή μας εμπειρία, το καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό και τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, πάντοτε προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κοινού, στοχεύουμε στην ολοκληρωμένη εκπαίδευση γύρω από την εκάστοτε διδασκόμενη γλώσσα, με τη χρήση των πιο σύγχρονων εκπαιδευτικών μέσων.
Σκοπεύουμε να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο του εκπαιδευτικού μας έργου καλύπτοντας την ανάγκη του κάθε μαθητή, φοιτητή, γονέα, επαγγελματία.
Φιλοσοφία μας είναι να εκπαιδεύουμε αποφοίτους που: Έχουν ανεπτυγμένες δεξιότητες στις ξένες γλώσσες
Γνωρίζουν την κουλτούρα και τον πολιτισμό της κάθε χώρας. Επιτυγχάνουν στις εξετάσεις αποκτώντας ανώτερα και ανώτατα πτυχία. Καλύπτουν τις ανάγκες επικοινωνίας στην προσωπική και επαγγελματική ζωή τους.
Ακολουθήστε μας και στο Facebook: D.A Studies Language School..


Υπηρεσίες


Ξένες Γλώσσες
Αγγλικά
Γερμανικά
Γαλλικά
Ισπανικά
Ιταλικά
Ρώσικα
Κινέζικα
Προετοιμασία για IELTS, TOEFL, TOEIC
Ειδικές τιμές για Φοιτητές
Έκπτωση για το 2ο παιδί
Lower – Advanced – Proficiency (Cambridge – Michigan – EDEXCEL PTE)
Ευχάριστος τρόπος διδασκαλίας μέσω διαδραστικών πινάκων.




+30 2541083101 - +30 6985830719 - da.studies@yahoo.gr

About Us

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών D.A Studies ιδρύθηκε το 2009 στην πόλη της Ξάνθης στοχεύοντας να προσφέρει στους σπουδαστές του ένα χρήσιμο εργαλείο, ένα όραμα στη γνώση. Σκοπός μας είναι να διδάσκουμε την ξένη γλώσσα ως τρόπο επικοινωνίας, να κάνουμε τη διαδικασία μάθησης ευχάριστη και να βοηθούμε τους σπουδαστές μας να επιτυγχάνουν στις εξετάσεις πιστοποίησης. Με γνώμονα την πολυετή μας εμπειρία, το καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό και τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, πάντοτε προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κοινού, στοχεύουμε στην ολοκληρωμένη εκπαίδευση γύρω από την εκάστοτε διδασκόμενη γλώσσα, με τη χρήση των πιο σύγχρονων εκπαιδευτικών μέσων. Σκοπεύουμε να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο του εκπαιδευτικού μας έργου καλύπτοντας την ανάγκη του κάθε μαθητή, φοιτητή, γονέα, επαγγελματία. Φιλοσοφία μας είναι να εκπαιδεύουμε αποφοίτους που: Έχουν ανεπτυγμένες δεξιότητες στις ξένες γλώσσες Γνωρίζουν την κουλτούρα και τον πολιτισμό της κάθε χώρας. Επιτυγχάνουν στις εξετάσεις αποκτώντας ανώτερα και ανώτατα πτυχία. Καλύπτουν τις ανάγκες επικοινωνίας στην προσωπική και επαγγελματική ζωή τους. Ακολουθήστε μας και στο Facebook: D.A Studies Language School..

Υπηρεσίες

Ξένες Γλώσσες
Αγγλικά
Γερμανικά
Γαλλικά
Ισπανικά
Ιταλικά
Ρώσικα
Κινέζικα
Προετοιμασία για IELTS, TOEFL, TOEIC
Ειδικές τιμές για Φοιτητές
Έκπτωση για το 2ο παιδί
Lower – Advanced – Proficiency (Cambridge – Michigan – EDEXCEL PTE)
Ευχάριστος τρόπος διδασκαλίας μέσω διαδραστικών πινάκων.

Read More

Contact Information

Our exciting new website is coming soon! Check back later...